Om in aanmerking te komen voor een gratis aandeel dien je je aan te melden voor de BUX STOCKS wachtlijst. De eerste 80,000 gebruikers die zich aanmelden en aan de criteria van de actie voldoen, komen in aanmerking voor een aandeel. Hoe sneller je je dus aanmeldt en de criteria voltooid, hoe groter je kans is om een gratis aandeel (of meer aandelen indien je ook nog vrienden uitnodigt) te ontvangen.

Houdt er rekening mee dat je het aandeel pas ontvangt nadat je voldoet aan alle criteria van de actie, inclusief het openen van een account in de BUX STOCKS app (dus niet de huidige BUX CFD app!), en het storten van geld hierop.

Zie ook:
Hoe werkt de BUX STOCKS wachtlijst actie?