Wij hebben op basis van gebruikersinteresse de meest interessante aandelen, indices, currencies, commodities, en cryptocurrencies geselecteerd. Je kunt de volledige lijst van beschikbare producten hier terugvinden.

Wij luisteren graag naar feedback van onze gebruikers. Als je meer producten terug wilt zien in de app, dan kun je dit laten weten door een e-mail te sturen naar BUX Support

Houd er rekening mee dat wij niet elk product kunnen aanbieden. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar de voornaamste reden heeft te maken met lage liquiditeit. Sommige producten worden simpelweg niet vaak genoeg verhandelt en daardoor zijn ze niet interessant voor het BUX platform.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, dan kun je een e-mail sturen naar BUX Support.