Als je een tijdje hebt geoefend met funBUX en je begrijpt hoe het investeren met BUX werkt, dan kun je beginnen met het investeren van echt geld! Je kunt je funBUX account dan omschakelen naar een “seriousBUX” account in het "Cash" scherm van je portfolio overzicht.

Om dit te kunnen doen, moet je wel ons aanmeldingsproces succesvol voltooien en moet je uiteraard een bedrag naar je BUX account overmaken. Dit kan gemakkelijk worden gedaan via iDeal of door middel van een Credit Card.

De app werkt verder hetzelfde; alleen gaat het nu om echt geld.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.